top of page

in-i-från

in - i - från är en interaktiv digital föreställning, som kommer hem till dig genom din dator oberoende av var du befinner dig. Det är en unik och nära upplevelse, med en hybridform som inte liknar någon annan på Sveriges digitala scener. I höst ges också möjligheten att komma till Scenkonsthuset Bastionen och uppleva en utökad interaktiv föreställning, där du får vara delaktig i att skapa din egen plats i scenrummet. Genom tio exklusiva publikplatser finns nu möjligheten att uppleva in - i - från inifrån. Kliv in i kulisserna och se föreställningen från insidan.

in - i - från bygger på terapeutiska samtal mellan skådespelaren Matthias Hahne Thorbjörnsson och gestaltterapeuten och regissören Eva Wendt. Det nyskrivna manuset möter texter ur Nobelpristagaren Olga Tokarczuks roman Löparna och tar dig med på en inre löptur genom fragmentariska minnesbilder och existentiella frågeställningar. Orden skapar en balansgång mellan ansvar och flykt, förflyttning och stagnation, och landar i en föreställning om att springa vilse, att befinna sig i ständig rörelse, för att komma fram.

Den digitala publiken släpps in i mötesrummet på Zoom när respektive föreställning börjar. Vi kommer att leda er genom den tekniska aspekten och hjälpa er med eventuella problem.

Te och tilltugg serveras den fysiska publiken som en del av föreställningens teceremoni.

in-i-från
  Manus & regi
  Eva Wendt

  Rumsdesigner
  Ilkka Häikiö

  Producent
  Amanda Monceau

  Foto
  Ilkka Häikiö

  Skådespelare
  Matthias Hahne Thorbjörnsson
bottom of page